vineri, 9 octombrie 2009

CARNE DE VITA CU GALUSTE









AVETI NEVOIE DE 400-500 GR DE CARNE DE VITA CUBURI
3 CEPE MEDII
UN MORCOV MIC
ARDEL ,GOGOSAR CATE UN SFERT DIN FIECARE..
O ROSIE SAU DOUA ,PIPER,VEGETA.SARE ,,,(TARHON )
50 ML DE VIN ROSU (SAU ALB)

CUM PROCEDATI

PUNETI CARVEA ,O CONDIMENTATI ,O PUI LA FOC CU VINUL SI LASATI SA FIARBA PENRU 15 -20 MINUTE ,DUPA CARE ADUAGI 250 ML DE AP A,ACOPERTI OALA SI LASTI SA FIARBA ,POATE O SA MAI FIE NEVOI SA MAI ADAUGATI APA DAR PE PARCURS CATE PUTIN PANA VEDETI CA CARNEA SA MUAIT PUTIN (O CAUATI CU FURCULITA)
INTRE TIMP CUARTATI ZARZAVATURILE DE MAI SUS MENTIONATE SI LE ASEAZATI FRUMOS INTRUN PLATOU .DUPA CE CARNEA SA FACUT PUTIN PUNETI ZARZAVATURILE PESTE SI INVARTITI BINE CAM
20 -MINUTE DUPA CARE MAI ADAUGAI 300 ML DE APA ...LASATI S AFIARMA LA FOC MIDIUM ACOPERITE CU CAPAC.GUSTATI DACA MAI TREBUIE ADUGATA SARE ,,,,
INTRO ALTA CRATITA SE PUNE APA CU PUTIN ULEI SI SE LASA SA FIARBA ..INTRE TIMP PREGATITI GALUSTELE DIN 4 OUA -5 ,CU PUTINA APA SI FAINA .ALUATUL TREBUIE SA FIE MOALE,(NU TARE :) :) )
DUPA CE APA FIERBE CU O LINGURA INCEPEM SA FACETI GALUSTELE LASANDU-LE USOR IN APA
DUPA CE SA FIERT SE LASA 5 MINUTE ACOPERITE DUPA CARE LE PUNEM LA JETUL DE AP RECE .
GALUSTELE SE PUNE PESTE CARNEA DE VITA ...S ESERVESTE CALDA CU ARDEI IUTE :)

POFTA BUNA

Un comentariu:

  1. Asa fac eu cu carne de pui, un fel de papricas dar nu cu legume, voi incerca si reteta ta ca este foarte apetisanta.

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!