luni, 19 octombrie 2009

CHICKEN MARSALA (PUI MARSALA)












AVETI NEVOIE DE
4 BUCATI DE PIEPT DE PUI
3 LINGURI DE ULEI
1 1/2 (CANI)CIUPERCI TAITE FELII
2 BUC DE USTUROI SI O CEAPA FF MICA
300 ML VIN MARSALA (SAU DACA NU GASITI INLOCUITI CU UN ALT VIN ALB DULCE)
600ML DE SUPA DE BUI (SAU BROTH)
O LINGURITA SARE
AMIDON 3 LING (ACUM VEDETI VOI CAT MAI CERE PT.CA MIE IMI PLACE MAI GROASA SI AM MAI ADAUGAT )SE POAATE INLOCUI CU FAINA 3 LING.
UN PACHET DE PASTA TAGLIANITI (ALEA FUNDITE :)
CUM PROCEDEZI
SE PUNE CARNEA DE PUI LA GRATAR SAU IN ULEI SI SE PRAJESTE USOR RUMEN PE AMBELE PARTI PE URMA O PUNETI DEOPARTE.IN ALTA TIGAIE SE PUNE CIUPERCILE TAIATE FELII CU ULEIUUL ,CEAP SI USTUROIUL SI SE CALESTE PANA DEVIM MOI SI SA NU LASATI SA SE PRAJEASCA PREA TARE ....
ACUM ,PUNETI VINU CU SUPA SI AMIDONUL SI LE AMESTECATI BINE ,BINE LE PUNETI LA FOC SA FIARBA ...TREBUIE SA IASA O CREMA MOALE CA UN SOS NU PREA GROS
FIERBETI PASTA BARILA TAGLIANITE

SE PUNE PASTELE IN FARFURIE+CIUPERCILE+PUTIN SOS +CARNEA DE PUI +INCA PUTIN SOS CA SA ACOPERE FRIPTURA SE SERVESC CALDE ..IMEDIAT


POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!