joi, 22 octombrie 2009
EGG ROLL ( CU CARNE DE CURCAN )
O RETETE FF GUSTOASA SI USOR DE FACUT ,VA RECOMAND SA O INCERCATI ..:)
AVETI NEVOI DE
FOI DE INPATURIT
O VARZA MICA( CAT DOI PUMNI)
2 MORCOVI MEDII
5-6 CEPE VERZI CU COADA CU TOT
CARNE TOCATA DE CURCAN SAU VITA
PIPER,SARE SI DELIKAT
UN OU CA SA UNGEM
CUM PROCEDEZI
CURETI MORCOVII II SPELI SI II RAZUI PREIN OCHIUL MIC
VARZA SE TAIEE SUPTIRE DE TOT
SE PUNE O CRATITA MAI ADANCA SI SE PUNE 50 ML ULEI DUPA CARE SE PUNE VARZA CU MORCOVI SE CALESTE PANA SE SCHIMBA CULOAREA SE MOAIE PUTIN ,SE ADAUGA CARNEA SI SE LASA 5 MINUTE DUPA CARE ADAUGI CEAPA TIATA MARUNT RONDELE CU VERDELE CU TOT :))
SE CONDIMENTEAZA SE LASA SA SE CALEASCA PENTRU 15-20 MINUTE
SE PUNE LA RECE ")
SE IA O FOIE PENTRU INPATURIT EGGROLUL .SE UNGE MRGINILE CU OU BATUT SI SE PUNE IN FORMA DE ROMB SE ASEAZA CARNEA MAI INSPRE MARGINE SI INCEPEM SA RULAM PANA LA CAPAT
SE PUNE ULEI INTR-O TIGAIE SE LASA ULEIUL SA SE INCINGA SI PE URMA SE PUN EGROLLUL SA SE PRAJEASCA CA SA FIE RUMENE SE INTORC PE ABELE PARTI ...
SE SERVESC CALDE SI RECI DUPA PREFERINTA
SE TAIE IN DOUA SI SE POT SERVII CU SOIA SOS
POFTA BUNA
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Desi ai copii micuti vad ca reusesti sa le pregatesti numai bunatati,cel putin arata extraordinar si nu ma indoiesc ca si gustul este la fel de special.
RăspundețiȘtergereSi da...timpul este mereu inamicul nostru.
Oricum inca odata iti spun k ai un blog minunat.