joi, 1 octombrie 2009

FASOLE CU CIOLAN AFUMAT






AVEM NEVOIE DE 4 CIOLANE DE PORK AFUMATE (SAU UNUL MARE)
FASOLE PESTRITA USCATA CAM 400 GR-500 5R(DEPIDE CAT DE MULT SI GROASA VA PALCE)
CAEPA,PIPER ,FOI DE DAFIN, SARE , BULION 200 GR -300 GR, SAMNATAN DACA DORITI

SE PUN OASELE LE FIERT CU DAFINUL SI PIPER SE SPUMEAZA DACA E NEVOIE PANA SE FIRB DE JUMATE ...FASOLEA O PUNEM SA FIARBA PT 30 MINUTE DE DOUA ORI LA RAND SI ARUNCAM APA DE FIEACRE DATA PE URMA SE PUNE FASOLEA PESTE AFUMATURA SI SE MAI LASA LA FIERT.SE ADAUGA BULIONUL (SI SMANTANA DACA DORITI BINE DIZOLVATA CU ZEAMA DE LA FASOLE )SI SE MAI LASA LA FIERT CAM 15 MINUTE.SE FACE RANTAS CU CEAPA SI SE DIZOLVA CU APA RECE SI SE TOARNA PESTE FASOLEA CU CIOLAN.SE SERVESTE CU CEAPA TAIATE FELII CU PUTIN ULEI SI STROPITE CU OTET SI BOIA SI PUTIN PIPER

POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!