luni, 2 noiembrie 2009

CIULAMA DE CIUPERCI







AVETI NEVOIE DE
 O CASEROLA DE CIUPERCI DE CARE DORITI
10 ML DE ULEI OLIVE
20 DE GRAME DE UNT
1OO GR DE SMANTANA
100 ML FRISCA LICHIDA
SARE ,PIPER ,PARUNJEL VERDE
3 LING.DE AMIDON (SAU CORN STARCH)
O CEPA MICA SI UN CATEL DE USTUROI PISAT

CUM PROCEDATI

PUNETI CIUPERCILE IN TIGAIE LE LASATI PUTIN CU ULEIUL SI CEAP +USTUROIUL SA SE PRAJEASCA CAM 5 MINTE DUPA CRE PUNETI UNTUL PESTE SI TOT INVARTITI PANA SE TOPESTE SI LASTI LA FOC MIC SA SE INMOAIE CIUPERCILE CALINDUSE
PREGATIM SOSUL ALB DIN SMANTANA +FRISCA LICHIDA SI AMIDONUL SE AMESTECA BINE SI CAND CIUPERCILE SUNT BINE CALITE SE PUNE PESTE ELE SI SE AMESTECA BINE PANA VA DEVANI O PASTA NU PREA GROASA (DACA A IESIT SUBTIRE MAI ADAUGATI PUTIN AMIDON AMESTECAT CU APA RECE SAU DAC E PREA GROASA SE MAI COMPLECTEZA CU FRISCA LICHIDA SAU APA )
SE SAREAZA SI PIPEREAZA ..SE DA CATEVA CLOCOTE SI SE DA LA OPARTE TIGAIA SE SERVESTE CU FFRIMPTURA

POFAT BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!