sâmbătă, 23 ianuarie 2010

CALDABOS









AVETI NEVOIE DE

 2 KG DE OREZ
ENIMBAHAR (SAU ALL SPICE)
CIMBRU
CORIADRU
SARE SI PIPER
mate de porc
MAruntaie de la porc(ficat ,splina ,inima.rinichi limba...)
capul de la porc si putina salina de la gat care se va fierbe inpreuna su restul de mai sus

maruntaiele se fierb pentru cateva ore la foc potivit
orezul se fierbe dar nu prea tare
se pune la strecurat intr-un tifon
dupa ce sau fiert maruntaiele se vor toca ff marunt si se va amesteca cu orezul si pe urma punem condimente dupa gust
se face cardabosul cu mate de la pork (eu am folosit gata curatate ) prin masina de facut carnat
se pune apa la fiert si vom adauga cate 2-3 ramnduri de cardabos pusi intr-un tifon
se lasa 5 minute sa fiarba
se ai si se pune deoparte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!