miercuri, 6 ianuarie 2010
PRAJITURA CU FOI DE MIERE DE ALBINE
PRAJITURA CU FOI DE MIERE DE ALBINE :)) NU MIA PLACUT NICIODATA :(( DAR AM FACUT-O DE CRACIUN PENTRU CA SOTULUI SI LA ALTII LE-AU PLACUT SI PT CA TOT AM FACUT-O TREBUIA SA O GUST
EXCELENTA AAA MI-A IESIT DE PRIMA DATA SI FOILE SI CREMA TOOOTTTTT
CE SA ZIC AM AVUT EMOTII MAI ALES LA FOI PT,CA AM AUZIT CA ESTE TARE PRETENTIOASA :( DAR AM RISCAT SI MIA IESIT
DEATUNCI AM MAI FACUT-O INAC ODATA SI ESTE FF BUNA SI ACUM MANAC SI EU :)))
RETETA ESTE DE LA BUNICUTA MEA AM SCRIS-O CAND ERAM DOMNISOARA DE 18 ANI SI AM PASTRAT-O SI ACUM AM FACUT-O PT CA AM PENTRU CINE
AVETI NEVOIE DE
O CANA DE ZAHAR (200GR)
2-3 OUA INREGI EU AM FACUT DIN 3
4 LING DE MIERE DE ALBINE
8 LING DE LAPTE\
2 LING DE UNSOARE ALBA (SAU INLOCUITORI,MARGARINA SAU ULEI
2 LING DE BICARBONAT
4 CANI DE FAINA
ACESTEA SE AMESTECA BINE SI SE VA PUNE PE FOC MEDIU SI SE INVARTE IN CONTINUU PANA SE VA FACE O COMPOZITIE INCHISA LA CULAORE (BRUNA )SI PUTIN INGROSATA CAM 15 MINUTE PE URMA SE IA DE PE FOC SI SE PUNE LA RACIT DAR NU CU TOTUL
SE VA ADAUGA FAINA SI SE VA AMESTECA CU LING,DE LEMN PE URMA CU MANA PANA VOM AVEA UN ALUAT MOALE SI CALDUT
FOILE SE INTIN REPEDE POSIBIL CA FIE CALDUTE
SE PUN IN TAVA CU PERGAMENT SI SE DA LA CUPTOR LA 180 C PENRU 17 MINUTE PANA CAND CULOARE IA O CULOARE MAI INCHISA
CREMA DIN 2 CANI DE LAPTE +GRIS 4 LING -5 SA NU FIE PREA GROASA SE FIERB .SE DA LA R RACIT SI PE URMA SE VA AMESTECA CIU 250 GR DE UNT FRECAT CU ZAHAR
EU AM PUS ZAHARUL DIRECT IN LAPTE (IN CREMA )
SI MAI AVEM NEVOIE DE GEM
EU AM FOLOSIT DE PRUNE MAJUN AMESTECAT CU 3 LINGURI DE CIRESE NEGRE :) FFF BUNNNN SAU DE CAISE
BUNICA PUNEA GEM DE CAISE
INTE FOI SE PUNE CREMA SI GEM
FOAIE +CREMA +FOIE +GEMUL +FOAIE +CREMA SI DEASUPRE SE TAPETEZA CU ZAHAR PUDRA
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
VA MULTUMESC!!!