sâmbătă, 13 martie 2010

Fruit Fillled Muffins With Streusel Topping









Ingrediente

un pachet de fruit  muffin mix 
15 ml de unt rece
175 ml de apa calduta
45 de ml de ulei 
un ou

Intre timp  se incalzeste cuptorul la 220 c (425 F)

Cutia contine topping care se pune deasupra pe muffin si contine un batter un fel de geleu de fructe sau un fel de gem 
Toppingul (vine un praf de zahar si faina care o sa-l amestecam cu untul )

Apoi apa cu oul ,uleiul si mixtura se amesteca usor .Luam tava pentru muffens in care se pune cosuletele de hartie in care le vom pune si unse .Luam cate o linguradin mixtura  is punem in cosuletele din tava pe urma punem cate o lingurita jumate de batter adica gemul de fructe .Cnad le-am terminat pe tote o s aincepem iar sa punem din mixture peste gem sa le acoperim ....

 Se tapeaza cu toppingul de mai sus ...

Se da la cuptor pentru 15 minute .

Se lasa s ase raceasca si se servesc ....

pofta buna


Un comentariu:

  1. Ancutza, merci pentru toate vizitele si comentariile dragute; sint mereu pe fuga si timpul foarte limitat; si tu vad ca ai postat o gramada de bunataturi; mult succes in continuare si numai bine! papapa XO

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!