marți, 2 martie 2010

Mini Farfalle ,Tuna,Capers & Olives














Ingrediente


350 gr de pasta farfalla
4 ling de ulei olive
4 ling de unt
4 ling de frisca lichida
o lingura de rosii taiate cubulete 
3 catei de usturoi taiati felite subtiri
200 gr de peste  tuna din conserva
2 ling de zeama de lamaie
1 ling.de capere uscate
12 buc.de olive( -masline)
sare,piper si patrunjel verde taaiat marunt


Cum procedam


Intai vom pune la fiert pastele Farfalle pentru 10  minte

punem 2 ling de unt si cele 4 de ulei de olive peset care punem usturoil il lasam sa se incalzesca bine pana isi schimba o culoare mai inchisa.Luam de pe foc si aduagam pestele tuna,zeama de la lamaie,maslinele,rosiile  si caperele.Lasam sa se prajesca cc 7 minte.
Acum vom lua o farfurie mai adanca si vom aseza farfallele (pastele)si peste ele vom turna tuna ,patrunjelul tocat si restul de unt incalzit bine pe care l-am amestecat cu celel 4 ling de frisca lichida .


Se potae servi calde sau ca si salata ,fiecare cum doreste 


pofta mare 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!