miercuri, 17 martie 2010

Turky & Mushroom Manicotti













Ingrendiente

dou ling de ulei de masline si doua de unt
2 catei de usturoi tocati
o cepa mare maruntita
225 gr de ciuperci (eu am folodit  din conserva)
400 gr de carne de curcan
115 gr de prosciutto sau bacon afumat
150 ml de vin Marsala sau alb demisec
200 gr de rosii taiate bucatele mici
frunze de busuic doua
2 ling de pasta de rosii
sare si piper
Manicotti tubes (sunt cele din  baxa)
parmesan 2 pumni
 SOS Bechamel

Sosul Bachamel

300 ml de lapte
2 foi de dafin
3 cuisoare
o cepa mica tocata
60 gr de unt
40 gr de faina
300 ml de frisca lichida
un varf de cutit de nucsoara (nutmeg)
sare si pier

Cum preparam
se pun la fiert manicotti pentru 8 minte si pe uram le vom da la jet de pa rece si apoi le punem la uscat pe un servet
intretimp punem laptele intr-un castron mai mic cu foile de davin .Se adauga si cuisoarele se da la fiert pentru putin timp.Se va da deoparte
La urma punem nucsoara...

Pentru Manicotii

intr-o tigaie o sa punem ceapa,usturoiul si ciupercile.Le lasam sa se calesaca cca 10 minute.
se va adauga carnea tocata si prosciutto taiat felii sau baconul ,se mai lasa 12 minute.
Se adauga vinul marsala ,rosille taiate cubulete ,busuiocul,si pasta de rosii ,sa lasa 4 minute dupa care se pune sare si piper si se mai lasa sub capac la foc mic inca 30 minute .
Acum vom umple manicotti cu carnea preparata mai sus cu o lingurita mica
Se va aranja intr-o tava si pe uram se pune sosul bachamel si deasupra parmesanul razuit ...
Se da la cuptor pentru 40 minute saiu pana s evede ca a facut o crusta maronie ..
Se serveste calde


pofra buna


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!