Ingrediente
o ceapa mica
o lingura de cilandro verde tocat
boia de ardei
sare ,piper
jumate de linurita de- ienimbahar (allspice)
-coriandru
450 gr de carne de vita tocata sau miel cine prefera
ulei pentru uns kabobul...
cilandro verde pentru oranat
Se servest ecu orez sau salata ..
Intr-un castron se pune ceapa ,cilandro ,ienimbahar,si carenea tocata.Se mixaeaza bine.Se pune sare,piper si boiaua si se mai mixeaza putin
Pe urma vom lua din compozitie si vom face Kabobs se pune cine doreste pe bete pt gratar si se unge cu putin ulei pe abele parti.
S pune pe gril 15-20 minute intorgandu-se frecvent .
Se aranjeaza pe farfurie si se serveste dupa preferinta
Eu am facut un sos din castravete si yaurt cu usturoi e ff delicios numit Tzaziki
Pentru sos Tzaziki
un castravete mic razuit mic
300 ml de yaurt grecesc
2 catei de usturoi pisati
o longurita de menta tocata sau marar
sare si piper
se amesteca tote si se seveste cu Kabobs
Nu am apucat sa-l pozez :).dar, data viitore ....
Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
VA MULTUMESC!!!