luni, 7 iunie 2010

Bacon Wrapped Sea Scallop on The Gril With Chimichuri sauce

Excelet Aperitiv !























Ingredinte 

340 gr de sea scallope
sare,piper 
am folosit sosul de la shrimpi este aicea ...Marinade teriyaki sauce ...
felii de bacon taiate in doua
putin unt

Vom pune sea scallopul la marinat pentru 15 minute,pe urma o sa-l dam la gratar pentru 10 minute intorcnadul pe ambele parti sa se rumeneasaca usor ,Apoi o sa-l luam p eo farfurie si o sa-l punem in bacon si o sa-l rasucim ,il prindem cu jumatati de scobitori si il punem la gratar pana vedem ca baconul se va strange dupa scallop si o sa se rumenesac usor ...
se ia d epe gril si o sa-l decoram deasupra cu sosul Chimichuri care este aicea 

 
Chimichuri sauce ...



 




 




Ingredinete 

Patrunjel verde o mana
cilandro o mana
3 catei de usturoi 
20 ml de vin alb (cine doreste )
30-50 ml de ulei de olive
seminte de paprika iute jumate de lingurita
piper si sare
razatura  de la o jumate de lamie 

Toate se vor pune in food procesor inafara de ulei si la puls se vor toca .Apoi vom adauga tot cate putin ulei olive pana va deveni o pasta ...
Se serveste rece desupra pe scallop sau se foloseste ca sos pentru pui,shrimpi etc ...

pofta buna !




2 comentarii:

VA MULTUMESC!!!