joi, 1 iulie 2010

Vnata in Mujdei de Usturoi


Ingrediente
doua vinete
sare si ulei
usturoi 3-4 bucati

 Vanata se va taia in doua si pe urma pe parti se va taia cu cutitul
Apoi se va taia feli de jumate de cm ,si se vor sara .Se lasa asa  cca 1 ora sa se inmooie si zeama se va arunca .
Intr-o tigaie se va pune ulei cat o sa le poata patrunde si se lasa sa se incinga bine  pe urma se vom pune vanata pe care am puso intr-un prosop sa se usuce .Se lasa sa se prajeasca pana se rumeneste ,si tot asa apana se face toata ...Pusa int0un castron incapator ,vom face mujdeiul si se sareaza usor si il vom pune peste ele .Se acopera si se vor amesteca usor .Se serveste caldute sau reci ...

Pofta buna !

8 comentarii:

  1. ahhhh,anca ce-mi plac vinetele si pe anul asta n-am mancat nici macar una,cam greu de crezut...insa reteta ta m-a facut sa salivez pur si simplu!

    RăspundețiȘtergere
  2. salut,
    suntem de la evidenta cadourilor: pentru ca stiu ca au aparut mici neconcordante ,unele pachete mai intarzie (cele de la sfoara in tara) si pentru ca nu-l vad pe al tau postat am venit cu microfonul. ce s-a intamplat?ai idee de ce nu a ajuns cadoul la tine inca?
    o zi buna si un weekend minunat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi draga boscodino :) ,din pacate nu mia ajuns nici un cadou :( ,cu toate ca ea ma anuntat ,... eu i-am dat adresa corecta,si am asteptat cu drag daar nu a juns nici pana acum ,
    eu nu stiu ce sa zic doar ca dja ar fi trebuit sa fie aicea ...

    RăspundețiȘtergere
  4. anca nu reusesc sa intru pe blogul yafei sa vad cine trebuia sa-ti trimita tie cadoul,poate stie de ce s-a impotmolit pe drum sau macar sa ii dea un ghiont sa mai inainteze putin.sper sa apara si vestile bune saptamana asta!o saptamana minunata si numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult! DAR RETETA TA ESTE MULT MAI COMPLEXA SI O VOI FOLOSI CHIAR AZI. TE IMBRATISEZ CU MARE DRAG.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare nespus de rau de intarziere,stiu ca scuzele nu isi au rostul...pachetelul azi va fi pus la posta si sper sa iti placa!Problema a fost ca ne-am mutat dintr-un judet in altul,si nici nu am reusit sa despachetez si a trebuit sa plecam urgent din tara...a fost atata agitatie si nebunie,..Te rog sa nu fii suparata,imi pare asa de rau ca ai fost dezamagita!

    RăspundețiȘtergere
  7. nui nimic Carmen,e ok si daca nu primesc nimic ...
    eu suny ok si fara :)
    numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa primesti in curand,pachetelul l-am pus la posta miercuri,sper sa iti placa.Eu inca nu am reusit sa ajung acasa-acasa sa imi iau coletul de la vecini...:)
    Vreau vacanta!:)

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!