joi, 5 august 2010

Ciorbita de Pui cu Gluste














Ingrediente

2 morcovi,un patrunjel apoi taiati cubulete mici
tulpina de telina verde taiata cubulete si bulb cine doreste
o cepa medie tocata marunt
mazare verde
carne de pui sau aripi de pui
sare,piper si boai de ardei dulce
Pentru decorat patrunjel verde maruntit
si leustean verde cine prefera

Pentru galuste avem nevoie de

3 oua mari ,putin apa (cca 15 ml )sare si faina cat ia ,dar sa nu fie tare... ce o compozitie mai moale care sta putin pe lingura ..
Se pune apa la fiert cu putina sare si cad o sa fiarba apa se va lua cu lingura din compozitia de mai sus si se lasa usor sa se desprida dupa lingura si tot asa pana am terminat aluatul pentru galustele naostre :))
Apoi le strecuram de apa si se vor pune la urma in supa de pui

Supa se face astfel
Se va pune la calit in putin ulei carnea cca 7 mintue apoi se va pune zarzavaturile de mai sus se mai lasa 7 minte apoi se condimenteaza si se va pune apa pana sa acopere carnea( cam de 4 degete de la ea ).
Se lasa sa fiarba la foc potrivit apoi cad carena e gata fiarat se va pune mazarea verde eu am pus o conserva strecurata de zeama .Pe uram se lasa sa mai fiarba 5 minte si se va pune galustele care le-am strecurat de apa ..
Se lasa sa stea cca 30 minute si se va servi dupa preferinta  sipmpla sau cu smantana




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!