luni, 12 octombrie 2009
CIORBA DE PERISOARE
AVETI NEVOIE DE
300 GR DE CARNE TOCATA
PIPER,BOIA ROSIE,FOI DE DAFIN,SARE
O SMANTAN MARE SAU 400GR
O ROSIE MICA DESCOJITA SI TAIAT MARUNT
UN OU INTREG
OREZ (FIECARE DUPA PREFERINTA )CAM JUMATE DE CANA AM PUS EU
4 MORCOVI ,O TELINA MICA ,PARUNJEL VERDE SI O CEAPA MARE
4-5 CARTOFI
CUM PROCEDEZI
PUI ZARZAVATURILE LA CALIT (MORCOVI I RAZUI PRIN RZATOAREA AMI MARE ) CEAP O TAIATI MARUNT SI TELINA LA FEL.
APOI,FACETI CARNEA CU PIPER ,BOIAUA,OUL INTREG,SI OREZUL SI SARE,LE AMESTECATI SI LA URM AFACETI BILUTELE DE PERISOARA :)
DUPA CE SA CALIT ZARZAVATURILE ,PUNEM CARTOFII TAIATI CUBURI SI MAI LASAM PUTIN DUPA CARE SE PUNE APA CA SA ACOPERE BINE COMPOZITIA ASA,MAI LASATI SA FIARBA CAM 20 MINUTE DUPA CARE SE FA PUNE BILUTELE IN ZEAMA .SE MAI LASA LA FIERT PANA SE RIDICA LA SUTAFATA .INTRE TIMP FACETI SMANTANA CU FAINA SI CU UN GALBENUS DE OU ,SE AMESTECA BINE DIPA CARE SE VA ADAUGA SUPA DE LA PERISOARE SI SE AMESTECA BINE CA SA SE LEGE SA NU SE BRANZOZEASCA CAND O SA O PUNEM PESTE CIORBITA :) .ASA,ACUM O SA LUAM COMPOZITIA DE SMANTANA SI O SA O PUNEM PESTE SUPA SE AMI LASA SA MI DEA CATEVA CLOCOTE SI SE IA DUPA ARAGAZ,SE MAI LASA PUTIN SA STEA ,
MENTIONEZ CA CIORBELE IN GENERAL TREBUIE SA STEA CEL PUTIN 30 MINTE DUPA FIERBERE DUPA AIA SE SERVESTE
POFTA MARE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
VA MULTUMESC!!!