joi, 15 octombrie 2009

FRIPTURA TARANEASCA DIN COASTE DE PORC














ACEASTA RETETA AM FACUTO APROXIMATIV DUPA CEA AL AMALIEI PENTRU CA MI-A PLACUT FFF MULT .

AVETI NEVOIE DE

COASTE (FLEICA )SAU NORMALE (EU NU MA AVUT FLEICA DOAR NORMALE)
4 ROSII POTRIVITE
8 CATEI DE USTUROI
CONDIMENTE PENTRU CARNE ( PIPER,DELIKAT, SARE SI CE AMI DORITI...)
3 CEPE MEDII
1 GOGOSAR SAU UN ARDEL ROSU
2 LINGURI DE UNTURA ( EU NU MA AVUT SI AP US OLIVE OIL )
SI EU AM ADAUGAT O BUCATA DE COSTITA AFUMATA PENTRU CA IMI PLACE GUSTUL DE AFUMATURA SI MERGE BINE CU COSTITELE... :)
CUM PROCEDATI
EU NU MA AVUT O TAVA GROASA LA FUND DAR AM FOLOSIT UNA NORMALA SI AM PUS STANIOL DUBLU DUPA CARE AM ADAUGAT CEAPA TAIAT IN 4 SI ARDELUL TAIAT RONDELE SI AM PUS PUTINA PASTA DE GOGOSAR CU VERDETURI CA NU MA AVUT CRUD LA INDEMANA :) .
ACUM O SAPUNETI UNTURA DE PORK SAU ULEI DACA NU AVETI LA INDEMENA ....SE ASEAZA COASTELE SE CONDIMENTEAZA SI SE ORNEAZA DEASUPRA CU ROSIILE TAIATE RONDELE (EU LEAM DAT JOS COAJA ) ASA .DUPA CARE ACOPERITI CU STANIOL.
LE DATI LA CUPTOR PENTRU 1 ORA DUPA CARE LE SCOATETI CA SA INTOARCETI PE CEALALTA PORETE COSTITA ....LE PUNETI INAPOI SI LE MAI LASATI INCA 30 MINUTE DAR SE MAI INTORC CA SA SE RUMENEASCA PE AMBELE PARTI
INTERETIMP FACETI O GARNITURA
EU AM FACUT PE CEA CU MORCOVI SI CARTOFI NOI IN VIN :) SI A MERS DE MINUN
POFTA BUNA














Un comentariu:

VA MULTUMESC!!!