vineri, 2 octombrie 2009

CREIMES (DE CASA)
















CREMESUL, UNA DINTRE PRAJITURILE MELE PREFEREATE :))
IA VENIT SI RANDUL EI SA O FAC din nou

aveti nevoie de

4 GALBENUSURI SI UN OU INTREG CU 1L DE LAPTE SI 200-250 GR DE ZAHAR SI 4 PLICULETE DE ZAHAR VANILAT(SI UN PRAF DE BUDINCA DE VANILIE CINE DORESTE) SE FREACA BINE,BINE DUPA CARE SE ADAUGA FAINA(4 LINGURI SI E BINE SA ADAUGI SI AMIDON (SAU CORN STARCH),PENTRU CA SA NU FIE PREA FAINOASA) DILUATA CU PUTIN LAPTE RECE .SE FREACA TOATE IMPREUNA PANA DEVINE CA O PASTA .

CUM PROCEDEZI

SE PUNE LAPTELE LA FIERT LA FOC MEDIUM SI CAND A INCEPUT SA FIARBA ADAUGAM COMPOZITIA DE MAI SUS ... SE INVARTE CA SA NU SE PRINDA DE FUNDUL TIGAII (TREBUIE SA FITI PERMANENT LANGA OALA :)
ASA,DUPA CARE SE DA LA RACIT .PE URMA SE FACE INTR-UN CASTRON 200 GR DE UNT MIXAT BINE PENTRU CREMA .
CAND CREMA E RECE (SI GROASA )SE PUNE CATE O LINGURA DE UNT SI SE MIXEAZA IN CONTINUARE PAN TERMINAM TOT UNTUL SI CREMA VA DEVENI LUCIOASA SI USOR DE LUCRAT....
SE PUNE INTRE FOI
DEASUPRA EU AM MACINAT FOAIA SI ASA AM ORNATO FRUMOS .SE TAIE MULT MAI USOR SI ARE UN ASPECT FRUMOS

EU MAI PUN SI FRISCA (3-4 LING,)IN CREMA IESE MAI PUFOASA
DAR NU IN TOT DEAUNA :))

POFTA BUNA


SE PUNE INTRE FOI DE FOETAJ CUMPARATE SAU FACUTE DE CASA ...

POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!