vineri, 2 octombrie 2009

SUPA -CREMA DE CARTOFI CU CIOLAN AFUMAT










AVEM NEVOIE DE
8 CARTOFI
1 CIOLAN AFUMAT SAU PORTIONAT
1 CEAPA
3 MORCOVI
O JUMATE DE TELINA(ROOT)
2 GALBENUSURI
200 GR DE SAMNATNA ( 300GR)
SARE, PIPER,PATRUNJEL VERDE ,SI TARHON E FOARTE INPORTANT DA GUSTUL LA SUPA
CINE DORESTE POATE ADUGA CABANOS AFUMAT (SUNT CARNACIORII AIA SUPTIRI)

PROCEDAM ASTFEL
SPELI CIOLANUL SI PE URMA IL PUI LA FIERT IN APA RECE CU SARE.IN ACEST TIMP CURETI ZARZAVATURILE DE MAI SUS SI DUPA CE CIOLANUL A FIERT O ORA SE ADAUGA ZARZAVATURILE TAIATE IN OALA CU CIOLANUL SA FIARBA INPREUNA SI SE MAI ADAUGA PASTRAMA AFUMATA) .CAND TOATE SUNT GATA IEI AFARA ZARZAVATURILE(MORCOV ,TELINA,PASTARNAC,SI CARTOFII) SI STRECORI SUPA .ZEAMA RAMASA SE INPARTE IN DOUA PENTRU CA SA FIM SIGURI CA AVEM DE UNDE ADAUGA DACA E NEVOIE. SE PISEAZA ZARZAVATURILE TOATE (CEAPA NU TREBUIE ,SE ARUNCA),ASA ,DUPA CARE SE PUNE IANPOI IN SUPA (3 LITRI-4 ),
SE FACE SAMANTANA CU GALBENUSURILE SI FAINA SI SE AMESTECA CU SUPA CALDA BINE SI PE URMA SE PUNE PESTE SUPA DE CARTOFI,SE ADAUGA CARNEA DUPA CIOLAN IN SUPA DEASEMENEA.SE MAI DA IN CLAOCOT PUTIN SI SE IA DE PE FOC .SE LASA SA SE ODIHNEASCA 30 MINUTE.

SE SERVESTE CALDA CU ARDEI IUTE MURAT SAU CRUD

POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!