miercuri, 11 noiembrie 2009

COTLET DE PORC CU CARTOFI DULCI (SWEET PATATOES) SI MERE










ACEASTA RETEA MERGE FF BINE CU OREZ FIERT

4 COTLETE DE PORC CU OS SAU FARA OS DE 2 CM GROSIME
SARE,PIPER .IENIMBAHAR CINE DORESTE,SCORTISOARA MACINATA 1 LINGURITA
3 LING DE ULEI DE OLIVE

2-3 CARTOFI DULCII (SWEET PAPTATOES) CURATAI SI TAIATI FELII DE ALIUNGUL DE 1 1/2 CM GROSIME
1 CEAP MIJLOCIE VIDALIA TAIATA FASII SUBTIRI
2 MERE MIJLOCII CURATAE SI TAIATE FELII
MUSTAR CU MIERE (HANEY MUSTARD) 2 LING
50 ML DE SUC DE MERE
60 -100 ML DE SUPA DE PUI

SE AI SIS SE CONDIMENTEAZA COTLETELE SI SE KASA PENTRU 10 MINUTE
SE IA O TIGAIE SE PUNE ULEIUL SI PE URMA ASEZAM CARNEA CA SA SE PRAJEASCA BINE PE AMBELE PARTI PANA DEVINE RUMENE
SE AI SI SE PUNE DEOPARTE
ACUMA SE VA PUN DE CEPA SI CU CARTOFII DULCI INPREUNA PT ,8 MINUMERELE ,SCORTISOARA,HONEY MUSTARD,SUC DE MERE,SUPA DE PUI SARE SI PIPOER .SE DA LA FIERT CAM 10 MINUTE DUPA CARE VOM ADAUGA CARNEA INAPOI IN TIGAIE CU SOSUL PRECEDENT SI SE D ALA FIERT TOATE AL FOC MEDIUM PANA SOSUL VA SCADEA SI VA DEVENI MAI GROS

SE IA DIN FIECARE SI SE ASEAZA IN FARFURIE IN CARE AM ASEZAT OREZUL

-OREZUL SE FIERBE PANA SE DUBLEAZA SI SE LASA SA SE INGROASE BINE ....
PUNEM CARNEA SI SOS

POFAT BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!