joi, 12 noiembrie 2009

SUPA DIN ARIPI DE PUI CU GALUSTE SI PARMEJEAN










AVETI NEVOIE DE O CASEROLA MICA DE ARIPI DE PUI
2 MORCOVI
1 PATRUNJEL SI TELINA
O CEAPA MARE SAU 2 MIJLOCII
PASTA DE ARDEI DULCE O LINGURA
LEUSTEAN SI PARUNJEL VERDE TOCAT MARUNT
3 OUA ,SARE SI PIPER SI FAINA

PUNETI CEAPA TAIATA MARUNT SA SE CALEASCA PENTRU 5 MINTE DUPA CARE PUNETI ARIPIOARELE DE PUI .
LE LASATI SA SE CALEASCA PENTRU INCA 10 MINUTE
INTRE TIMP CURATI LEGUMELE SI LE TAIATI CUBULETE MICI .LE ADUGATI PESTE PUI LE  LASATI 5 MINUTE DUPA CARE O SA ADAUGATI APA PANA ACOPERA ,PUNETI UN CAPAC SI LASATI SA FIARBA 20 MINUTE .MAI ADUAGATI APA CAM 300 ML .
SUPA AM FACUTO IN OALA DE 4 LINTRI
CAND CARNEA SI LEGUMELE SUNT FIERTE ADAUGAM GALUSTELE SI SE SERVESTE CALDA CU ARDEI IUTE :))
 FACETI GALUSTELE CU PARMAJEAN ASTFEL
BATETI OUALE BINE CU PUTINA APA (20 ML) ADAUGATI FAINA CAM ATAT INACAT SA AVETI O COMPOZITIE USOR DE MESTECAT DAR GOASA SI NU TARE ....PE URMA RAZIUTI PARMEJANUL MIC DE TOT SA FIE FINUT ASA ,SI PE URMA IL PUNETI PESTE COMPOZITIA DE OUA LE AMESTECA BINE TOATE
INTR-O CRATITA PUNEM APA SA FIARBA CU PUTINA SARE ,CAND CLOCOTESTE APA SE PUNE GALUSTELE RUPTE CU LINGURA DE JUAMTE IN APA SE LASA USOR SI TOT ASA PAN LE TREMINAM .LASAMSA SE RIDICE LA SUPRAFATA (ATUNCI SUNT GATA FIERTE) LE MAI LASAM 5 MINUTE SI LE VOM SCOATE IN STRECURATOR
SE ADUGA IN SUPA PE CARE LE MAI DAM INCAODATA INR-UN CLOCOT

POFTA BUNA

Un comentariu:

VA MULTUMESC!!!