marți, 8 decembrie 2009

SOS DE SPANAC CU OU











AVETI NEVOIE DE
 2-3 CATEI_BUC) DE USTUROI
3 linguri de ulei
spanacul (300gr -400)
faina 2 ling-3
smantan 2 ling
frisca lichida 200gr
sare

se pune spanacul la fiert pana se moaie putin
se ia se strecoara si se taie marunt
se ia si se pune in cratita cu ulei se lasa sa se caleasca putin dupa care se adauga cateii de usturoi taiati mici de tot se amesteca si se mai lasa 3 minute.Dupa aia se pune faina (sau o dizolvi in frisca lichida si samntana)se amesteca bine si se lasa sa se fiarba pana da cateva clocote se amesteca bine.Daca e prea groasa se mai adauga putina frisca lichida sau lapte ..daca eprea subtire se poate pune o ling de amidon sau faina dizolvat ain apa rece ..

se serveste cu ou moale

pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!