marți, 8 decembrie 2009

CIORBA DE VASOLE USCATA CU AFUMATURA








EU AM FACUT FASOLE DIN BORCAN GATA FIARTA
PUTETI FOLOSI USCATA SI FIARTA
AFUMATURA DUPA PULPA DE LA PORC
SARE,PIPER,BOIA DULCE
100 ML DE BULION SI 200 ML DE SMANTANA
FAINA 2-3 LING. SNMANTANA SI 100 ML DE FRISCA LICHIDA
EU FOLOSESC FRISCA LICHIDA PT, CA E MAI CREMOASA SI IESE FOARTE BUNA SI SE LEAGA MAI BINE NUI STRICA GUSTUL SI NU MODIFICA NUMIC .... EU O RECOMAND SA O FOLOSITI
CEAPA PENTRU SERVIRE

PUNETI FUMATURA LA FIERT 1 ORA POATE SI MAI MULT
DUPA AIA SE IA AFARA SI SE STRECOARA SUPICA SI AFUMATURA SE IA SI SE VA PUNE LA URMA TIATA FRUMOS
SE PUNE FASOLEA DIN BORCAN STRECURATA IN SUPA DUPA AFUMATURA SE LASA SA SE FIARBA 15 MINUTE SE PUNE CARNEA AFUMATA PESTE ELE SI SE MAI LASA 10 MINUTE SA FIARBA
SE FACE UN RANTAS DIN FAINA SI SE STINGE CU APA +BULIONUL+PIPER SI SMATANA SE PUNE PESTE SUPA SE AMESTECA BINE SE PUNE SARE

SE SRVESTE CU CEAPA
POTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!