marți, 8 decembrie 2009

CIORBA DE CARTOFI CU COSTITA DE PORK









AVETI NEVOIE DE

O COSTITA DE PORK 400GR NEAFUMATA
UN SFERT DE ARDEL ROSU
O TULPINA DE TELINA VERDE
O CEPA MIJLOCIE
SARE,PIPER
CARTOFI
SMANTANA 300 GR +100 ML DE LAPTE
FAINA 2-3 LING

SAPLATI COSTITA SI O PUNETI SA FIARBA PENTRU 1 ORA-1 1/2 LA FOC MIC
LEGUMELE LE TAIATI CUBULETE MICI SI LE CALITI TOATE INPREUNA PENTRU 5 MINUTE
CURATATI CARTOFI SI I TAIATI CUBULETE POTRIVITE
DUPA CE CISTITA A INCEPUT SA FIARBA O SPUMATI BINE SI LA URMA O SA ADAUGATI CARTOFI PESTE CIORMA LE LASATI SA MAI FIARBA PENTRU 20 MINTE TOETE INPREUNA LA FOC MIC SI LA URM ALEGUMLE CALITE .
SE PUNE SMANATNA +LAPTELE INTR-UN CASTRON SI SE AMESTECA CU FAINA BINE SE PUNE PUTINA APA RECE PANA O DIZOLVAM SE AMESTECA SI SE ADAUGA TREPTAT ZEAMA FIARTA DUPA SUPA SI SE AMESTECA BINE SI LA URMA SE VA PUNE IN OLALA CU SUPA SE AMESTECA INCET SE DA 2 -3 CLOCOTE SI SE AI DEOPARTE ...SE LASA SA STEA 1 ORA (CIORBELE IN GENERAL SUNT MAI GUSTOASE DUPA CE STA UN TIMP SAU A DOAUA ZI :)) .... )
SE PRESARE PATRUNJEL VERDE

POFAT BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!