joi, 17 decembrie 2009

FUSILLI CU SOS DE SPANAC SI NUCI












aceasta retetea am facut-o dupa cea al lui Giada De Laurentis o doamna cu foarte bune delicii CULINARE..

INGREDIENTE

BABBY SPANAC SI ARUGULA CAM UN PUMN JUMATE DIN FIECARE (DEPINDE CAT DE MULTE FACETI)
2 CATEI DE USTUROI
250 GR DE NUCI
1 JALOPENO PEPER )UN ARDEL MIC VERDE SI IUTE )
300 GR DE ASIAGO (ESTE O UN NUME ITALIAN DE CASCAVAL)
SARE,PIPER
150 ML DE ULEI DE MASLINE
UN PACHET DE FUSILLI (PASTE)
ASIAGO CHESSE RAZUIT

FACEM O PASTA PESTO IN PROCESOR DIN NUCA+JALOPINO(ARDEIUL IUTE)+BRAZA ASIAGO+SARE,PIPER
SE MACINA TOATE BINE SI SE VA ADAUGA SSAPNACUL +ARUGULA SI SE MACIAN DIN NAOU TOATE PAN DEVINE O PASTA SE PUNE ULEIUL PUTIN CATE PUTIN PANA VA DEVENI O PASTA MAI GROASA

SE FIERB MACAROANELE SE STRECOARA SE ASEAZA INTR-O TIGAIE SE PUNE SOSUL DE SPANAC PESTE (cat deoriti)si se presara asiago chesse (branza)peste razuita

se serveste calda
sa stiti ca este foarte delicioasa si eram si eu curioasa cum este l agust :)) si am facuto ..mie imi place f mult si sotului meu are un gust deosebit fat ade celelate prepearte de pasta .....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!