miercuri, 6 ianuarie 2010

KIPFER SAU FURSECURI CU MIGDALE









ACEASTA RETETA ESTE INSPIRATA DE PE BLOGUL LUI DANIELA SI ASA M-AM FACUT UN PALTOU ASORTAT PT CARCIUN SUNT CELE DIN MIJLOCUL PLATOULUI
CU INTARZIERE LE-AM POSTAT :(( PE TOATE
150 GR DE UNT
250 GR DE FAINA
100 GR DE MIGDALE
1OU
1 PACH.,DE ZAHAR VANILAT
100 GR DE ZAHAR
70 GR ZAHAR PUDRA DE DECORATSI CIOCOLATA AMARUIE TOPITA

MIGDALELE SE PUN IN APA FIARTA PT A SE SCOATE PIELITA DE PE ELE AI USOR
SAU LE PUTETI GASI LA MAAGZIN CHIAR DECOJITE SI LE MACINAM

CERNEM FAINA SE ADAUGA MIGDALELE MACINATE SAU NUCA ....ZAHARUL VANILIA OUL UNTUL FIN AMESTECAT DIN CARE SE VA FACE O COCA SE PUNE IN PUNGA SI SE DA LA RECE

PE URMA SE IA COCA SI SE FACE PATRATELE DE 22 GR FIEACRE PE URMA LE LUCRAM CU MANA RASUCINDULE USOR SI LE DAM FORMA DE POTCOAVA :))
SE PUNE LA CUPTOR LA 170 C PENTRU 17 MINUTE

SE IAU SI SE PUDREAZA SAU SE PUN CAPETELE IN CIOCOLATA TOPITA PE ABURI ..

Un comentariu:

  1. Uau, ce de-a fursecuri ai facut... ma bucur ca ti-a placut reteta... si ai fost si harnicuta ca ai decojit tu migdalele, eu mai lenesa un pic, le-am cumparat gata dezechipate... Pupici si o zi buna !

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!