miercuri, 6 ianuarie 2010

FURSECURI FINE CU NUCA















ACESTA RETETA ESTE INSPIRATA DE PE BLOGUL LAUREI LAURENTIU SI ESTE FF DELICIOASA
SUNT PE MARGINEA DE LA PLATOU :))
AVETI NEVOIE DE
120 DE UNT
80 GR DE ZAHAR (ALB SI BRUN )
UN OU MARE SAU 2 MICI SEPARATE DIN CARE VOM FOLOSI GALBENUSUL

SE VA FACE O COCA SI SE VA DA LA RECE PENTRU 30 MINUTE
1 PIC DE ZAHAR VAILAT
UN PRAF DE SARE
1/2 DE VARF DE CUTIT DE PRAF DE COPT

100 GR DE NUCI (ALUNE SAU MOGDALE)USOR PRAJITE SI MACINATE NU PREA MIC
GEM DE CIRESE SAU COPOT DIN CARE O SA FOLOSIM CIRESELE CUM AM PROCEDAT EU :)
SI ALBUSUL DE LA OU
DUPA CE COCA A STAT LA RECE O LUAM SI O MAI FRAMNTAM PUTIN SI PFACEM BILUTE CAM CAT JUATE DE NUCA
SE AI CATE O BILUTA SI SE VA ASEZA PE O TAVA TAPETATA CU HARTIE DE COPT SI CU DEGETUL VOM APASA PARTE DE DEASUPRE F PUTIN PAN VOM FACE O ADANCITURA SI VOM ASEZA GEMUL CU CUREASA SAU DOAR IREASA (PUTETI SA PUNETI SI RAHAT SAU CIOC,...)
LE DAM LA CUPTOR 150 C
PENTU 20 MINUTE -25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!