duminică, 31 ianuarie 2010

PUI STROGANOFF














RETETA ACEASTA AM LUATO DE PE BLOGUL LAUREI :) SI CE SA VA SPUN ESTE UN DELICIU !!! FF BUNA RETETA SI GUSTOASA .FELICITARI LAURA !!!

INGREDIENTE

30 ML DE ULEI
2 CEPE MEDII
I KG DE PIEPT DE PUI
120 ML DE VIN ALB
200 ML DE FRISCA LICHIDA
200 GR DE SMANTANA
2-3 LING DE MUSTAR DIJON
100 GR DE CIUPERCI (EU AM ADUGAT PT CA NE PLACE CIUPERCILE :) )

SE CURATA CEAPA SI SE TAIE SOLZISORI .PUNETI ULEIUL IN TIGAIE SI PUNETI CEAP PESTE SI LASATI SA SE CALEASCA CIRCA 5 MINUTE,PE URMA SE DAUGA BUCATELELE TE PIEPT DE PUI TAIAT FASII SAU CUBULETE DE 3 CM SI SE MAI LASA SA SE CALEASCA INPREUNA CCA 7 MINUTE...PANA CAND PUIUL ISI VA SCHIMBA CULOAREA
SE VA TURNA VINUL PESTE CARNE SI CEPA SI SE LASA SA FIARBA PANA CAND CAND VA SCADEA DE JUMATE .PE URMA SE VA ADAUGA FRISCA LICHIDA SI MUSTARUL DIJON SE VA LASA SA FIARBA PUTIN CCa 5 MINUTE SI SE VA PUNE SARE SI PIPER
LA URMA SE ADAUGA SMANTANA SE MIA LASA 3 MINUTE SI SE DA DEOPARTE
SE SERVESTE CALDA CU CARTOFI NATURI SAU CU TAIETEI DE CASA LATI :))
EU NU AM A VUT SI AM FACUT CU MINI FARFALE "))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!