duminică, 21 februarie 2010

Creamy Pan-glazed Pork with Grapes on Walnut Toasts


















Acesta reteta este ffff delicioasa. Pe cuvant trebuie sa o incercati .....

Ingrediente

170 gr de struguri albi fara samburi
o lamaie si coaja razuita
4 bucati felii de paine Walnut sa fie de 1 cm de grosa
2 ling de ulei olive
2 ling. de unt
un catel de usturoi toct marunt
o frunza de dafin
o crenguta de rozmarin verde
o ceapa mica taiata felite subtiri
340 gr de carne de pork(boneless pork) taiat un fasii subtire
1-2 bastonase de telina verde (nu bulbul)tulpina
sare si piper
4 ling de Brandy 120 ml de frisca lichida
2 ling de patrunjel tocat marunt

Cum procedati

felii de paine se vor lua si se va taia coaja de pe margine
Strugurii ai spalam si o sa-i taiem in jumate si vom razuii lamaia si sucul de la ea peste struguri .Ii lasam sa stea 15 minte dar mai invartim in ei ca sa se marineze bine :)

Intr-o cratita vom pune untul si uleiul de olive si cand`sa untu sa dizolvat cu uleiul vom unge fiecare felie de paine si pe urma o sa o dam la toast pentru 2 minute pe abele parti in tigaie .Painea se va pastra calduta intr-o farfurie acoperita

Intre timp o sa punem putin ulei intr-o tigaie si vom pune foaia de dafin cu usturoiul si cu crenguta de rosmarin .Se lasa sa se incalzeasca bine si vom adauga ceapa si se prajeste pentru 2 minte la foc mediu.
Se va adauga carnea de pork si se praji la foc tare pentru 3-4 minute amestecand in continu ,pana veti vedea ca se face rumen peste tot :)
Se va adauga telina verde se sareaza si pipereaza si se mia lasa inaca 2 minte sa se friga inpreuan cu carnea amestecand in continu.....
Se va scoate foaia de dafin si rozmarinul.,afara din carne


Acum vom lua painea toasted (prajita :) ) si o vom aseza frumos pe un platou  cate 2 buc .Vom aseza carnita de porc peste paine
 Pe urma in tigaia in care a fost facuta carena vom pune 4 ling.de brendy si vom amesteca bine in tigaie ca sa luam tot ce mai ramas in tigaie ,vom adauga frisca lichida si amestecam bine pentru 1 minut pana vedem ca a scazut putin .
ACUM compozitia acesta o vom rasturna usor peste painea cu porc si vom orna frumos cu patrunjel verde si pe urma o sa punem cu o lingura strugiri deasupra peste totae acestea

se serveste imediat

pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!