duminică, 21 februarie 2010

Toasted Bagel with Honey-glazed Bacon & Eggs















Ingrediente

2 bagel's (este o paine mica rodunda cu o gaurica in mijooc)
6 felii de bacon
2 ling de miere de albine pe care o sa sa o incalziti
85 de grame de porumb din conserva
2 rosii mici taiate cubulete
sare is piper
o ling.de patrunjel verde tocat
4 oua
si unt

Cum procedam

Vom lua bagel (painea mica) si o sa o taiem in jumate rondea si o sa o punem in tava pe o folie de aliminiu si o punem la cuptor sa se faca toasted (prajita usor )sau daca aveti toaster nu e nevoie in cuptor ci o puneti direct in toaster bread).
Se va pastra calduta

Baconul se va prajii pe ambelel parti pana se va rumeni bine ,pe uram o sal ungem cu o pensula cu miere de albine pe ambele parti si o sal mai lasam petru cca un minut sa se caramelizeze usor
Se va pune porumbul cu rosiile si patrunjelul inpreuna si levom amestca

Se vor frige ouale ochiuri in ulei sau puteti sa faceti omleta (cum doreste fiecare ,sotului meu i plac ochiuri iar mie si copiilor omleta :) >

Acum vom lua un platou si vom aseza rondelele de bagel si vom aseza ouale ochiuri frumos deasupra si vom aseza baconul glazurat in mijloc inte bagel ul cu oua si vom presara rosiile cu porimbul si patrunjelul peste toate acestea .

se seveste imediat

pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!