marți, 9 februarie 2010

Rulada diplomat cu cirese














Si aceasta rulada delicioasa este facuta tot pentru ziua sotului meu :)

Ingrediente

BLAT DIN 4 OUA
150 GR DE ZAHAR
150 GR DE FAINA
UN VARF DE CUTIT PRAF DE COPT
Se va face un blat si il vom aseza in tav atapetata cu hartie
se da la cuptor 10-15 minute la 180 -200 c

Crema

100 gr de Philadelfia +150 GR DE mascarpone + 130 gr de zahar pudra se amesteca pana va deveni o crema fina ,Peste aceasta crema vom pune sirop din compot de cirese ca sa-i dam o culoare roza .,Se amesteca usor si peste ele vom adauga 120 gr de frisca( lichida batuta cu 2 ling de zahar +jumate de plic de intaritor )Toate se amesteca incet .Si se vor adauga fructe dupa preferinta (eu am pus kiwi si capsuni taiati cubulete mici)

Se va pune crema peste blat si se la rula usor cu grija .Se va da la rece cateva ore si p eurma il vom orna cu crema ramasa de la umplutur aruloului cea roza
Intre timp batem 250 ml de frisca lichida cu 4-5 ling de zahar +un intaritorpan vedem ca sa dublat si sta pe tel
De asemenea cu acesat vom orna ruloul pe mijoc cu cate o floricea :))
cum procedam : pe marginea ruloului fom face forma dorita cu culoarea roza iar pe mijloc vom face floricica cu crema de culaore alba adica cu frisca simpla .
se aseza frumos cirese dupa preferinata

2 comentarii:

  1. Arata tare bine, iar culoarea aia roz, ma termina , m-am indragostit de rulada ta... Pupici si la cit mai multe retete delicioase, ca pe asta o copii si o pun la pastrare...

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!