joi, 18 februarie 2010

Tort de piersici (chess cake)





















Ingrediente

Blatul din 8 oua ,
7 ling. de zahar
8 ling. de faina
3 ling.de ulei
3 ling de apa
un praf de copt(o ling-ta)

Se bat albusurile spuma cu zaharul si pe urma se pun galbenusurile pe care le-am amestecat cu uleiul si amestecam usor.Se pune faina +praful de copt ,tot cate o ling. si se amsteca de jos in sus usor si tot asa pana am pus toat faina .Pregatim tava cu foaie de copt si vom turna blatul in tava .Se da la copt pentru 20 minte al 180-200 c(350-375 f)
Cand e gata se lasa sa se raceasca in tava si pe urma o vom lua si o vom taia in doua

Incepem sa facem crema de piersici astfel:

3 pach.philadelfia chess
4 ling de zahar pudra
16 0z de frisca cool whipe (340 gr)
piersici( pie filling)astea sunt mai cremoase :) si sunt doar in canuri 1lb) sau 500 gr
Frisca lichida 250 ml si 2 ling de zahar si un praf de amidon se vor bate toate pan va deveni constanta .Cu aceasta vom orana tortul.Sau frisca gata batuta e mai simplu

3 pachete de philadelfia chess ,cu 4 ling de zahar pudra (sau se mai adauga dupa gust ) se vor mixa bine .Pe urma se adauga 400 gr FRISCA gata batuta de la cogelator (cool whip 16 0z in cazul meu )cate o lingura si se mixeaza la viteza medie pana va deveni o crema pufoasa .
Peste acasta crema vom pune 200 gr de piersici cu sos pe care le-am tocat ff marunt si vom amesteca usor .CU aceasta crema vom umple tortul si o sa si-l inbracam fumos .Deasupra vom pune pieriscile cu sosul si pe urma vom orna frumos cu frisca dupa preferinta

2 comentarii:

  1. nu te supara imi poti spune cu ce as putea inlocuii cremele din interior....sau unde ai gasit ingredientele??merci anticipat

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!