marți, 2 martie 2010

Cum se serveste vinul...





Vinul Alb
se serveste dupa ce a fost racit in prealabil la 12 c 
se folosesc pahare in forma de lalea cu deschidere mai mica,pentru a nu se pierde savoarea...

Vinul rosu 
se serveste la temperattura camerei .Se va desface cu cel jumate de ora inainte de a se servi.
se folosesc pahare in forme de lalea cu deschidere larga pentru perceperea  aroamelor

Vinurile licoroase si cele dulci 
se beau frapate la teperaturi de 6 c.
se folosesc pahare mici de 100 ml ci dechidere ingusta

2 comentarii:

  1. Ce mmi-ar place sa stiu si eu maxim despre vinuri.:))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. ;) Laura draga mea doar trebuie sa te inspiri de unde poti si s aincepi sa incerci retete noi
    Pt mine vinul,berea si altele care le folosesc in bucatarie nu-mi lipsesc ...

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!