marți, 2 martie 2010
Cum se serveste vinul...
Vinul Alb
se serveste dupa ce a fost racit in prealabil la 12 c
se folosesc pahare in forma de lalea cu deschidere mai mica,pentru a nu se pierde savoarea...
Vinul rosu
se serveste la temperattura camerei .Se va desface cu cel jumate de ora inainte de a se servi.
se folosesc pahare in forme de lalea cu deschidere larga pentru perceperea aroamelor
Vinurile licoroase si cele dulci
se beau frapate la teperaturi de 6 c.
se folosesc pahare mici de 100 ml ci dechidere ingusta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce mmi-ar place sa stiu si eu maxim despre vinuri.:))))))))))
RăspundețiȘtergere;) Laura draga mea doar trebuie sa te inspiri de unde poti si s aincepi sa incerci retete noi
RăspundețiȘtergerePt mine vinul,berea si altele care le folosesc in bucatarie nu-mi lipsesc ...