miercuri, 10 martie 2010

Linguini Pasta cu Sos de Ciuperci si Piept de Pui
















Ingrediente

o cutie de linguini pasta 
4 ciuperci portabella,spalate si curatate 
o ceapa mica tocata
2 catei de usturoi  taocati 
100 ml de vin rosu sau alb demi sec
200-250 ml de frisca lichida 
faina ,boia rosie afumata,sare si piper  parf de usturoi jumate de lingurita

Cum procedeati

Luam pipetul de pui si il taiem ca si pentru snitel si o sa-l condimentam cu sare +piper+boiaua afumata.Pe uram il vom da prin faina cat ia el, si pe uram il prajim in putin ulei .Dupa ce sa facut rumen pe ambele parti il vom pulne deoarte intr-o farburie .
Linguini se vor fierpe pentru 10 minute
ciupercile gata curatate se vor unge cu putin ulei pe abelele parti pe urma le vom pune pe gratar pentru 10 minute pe ambele parti .Pe urma le vom taia fasii .
ceapa si cu usturoiu se vor pune la calit 5 minute pe urama vom adauga ciupercile fasii si le mai se lasam asa ca sa se caleasca pentru 5 minute apoi vom adauga vinul si mai lasam putin .
Acum vom lua puiul si il vom pune peste ceapa si ciuperci  se va pune frisca lichida se lasa sa se fiarba pana se ingroasa putin 
Va iesi un sos cremos si delicios :)
Sosul se va pune peste Linguini si se serveste calde 

pofta buna 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!