joi, 4 martie 2010

Lime Blueberry Tiramisu (varianta 1)




















By Paula Deen 

Ingrediente

Aveti nevoie de un pachet de Mini Angel Food Bundt Cakes(sunt acestea pe care le vedeti in pachet sunt pufoase)
un pachet de turte (lady finger)
400 gr de mascrapone
o conserva de" blueberry" (cred ca sunt coacaze:) cremoase
lemonada sau limocella
frisca lichida 250 gr
3 ling de zahar pudra 

Cum procedam 

Se bate frisac cu zaahrul ,pe uram vom pune mascrapone amestecand usor pan va de veni o crema .
Acum vom aseza turtele (lady finger)frumos intr-un paltou mai inalt( de 3 degete).Incepem sa le ungem cu o pebsula cu limocella sau lemonada .
Peste ele vom pune din crema si peste cremavom pune coacazele :) 
Peste acestea vom aseza frumos acele  'MINI ANGEL FOOD..."..taiate in doua ,le ungem din nou si Pe margine vom aseza turte ca sa sprijine crema .Peste ele vom pune din nou crema si desupra va ramane coacazele .....
Se orneaza cu frisca sau se lasa simplu 
Se va da la rece cateva ore bune sau pana adoua zi 

pofta mare 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!