marți, 6 aprilie 2010

Beef Ribay Steak on The Gril





Igrediente

carne de vita -cotlet
sare.piper si ce condimente preferati
( Eu am facut de la Paula Deen -steak seazoning ;)

Se pune pe grilul incalzit ...

Pofta buna


3 comentarii:

  1. Ce bine arata...
    Nu am mancat niciodata gratar de vita.
    E bun? Nu e tare carnea>?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu deloc aici la noi numai asa mancam e maI bun ca porcul ,,,
    e putin scump dar bun si sa fie gros de 2 degete macar nu subtire ff gustis ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar este extraordinar de buna vita pe gratar. Sa fie felia cat mai groasa, si am impresia ca restaurantele din america tin si carnea la macerat, e atat de frageda si gustoasa... :)

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!