marți, 27 iulie 2010

Asian Ground Beef Lettuce Wrap Filing .....










Ingrediente
 Salata verde pentru servit
un mango taiat feliute lungi
carne de vita (si porc ) cca 500 gr
sare,piper
putin ghimbir (ginger)
o ceapa mare tiata marunt
doi catei de usturoi tocati
3 tulpini de ceapa verde
un morcov curatat si razuit prin ochiurile mici
castravete tocat marunt
sosuri de ;Hoisin ,soy ,stir fry ,teriaky glazde,
 sesame seed oil
si putin ulei de almound


Se pune carnea de vita si pork la calit in putin de ulei,se lasa cca 10 minute invartind sa nu se prinda apoi se pune cepa si usturoiul.
Dupa ce sau calit putin si carnea a inceput sa-si schimbe culoarea vom pune o lingura de sesame seed oil ,apoi din fiecare sos se va pune cate 2 linguri sau trei din fiecare si se va lasa sa se calesac toate inpreuna cca 7 minute .Pe urma se aduga cozile de ceapa taiate marunt(eu nu am avut :)..apoi morcovul razuit  se mai lasa cca 3 minute apoi inainte sa fie gata se va pune castravetele tocat marunt .Se ia de pe foc si se va servi ..
Se ia salata pe care in prealabil s-a spalat si uscat pe un servet
in fieacre frunzulita se aseaza cate doua linguri de carne pregatita mai sus si deasupra se va aseza cate una sau doua felii de mango ...


pofta buna


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!