miercuri, 24 februarie 2010

Sherrried Chicken & Bacon Toasts
















Ingrediente

3 ling de ulei de olive
4 fasii de bacon taiat feliute (de-a lingul)
o ceapa mica taiata marunt
2 catei de usturoi tocati
o frunza de dafin
2 firute verzi de cimbru (Tyme)
2 bucati de pipt de pui taiat cubulete mici
o ling de boabe de mustar( si o lingurita mica de dijon cine doreste )
7 ling de dry sherri (bautura) ...
sare si piper
4 felii de paine traditionala taiata in felii de 1.5 cmgrosime
unt
4 ling de yaurt cremos


Cum procedam

Intr-o cratita mai inalta se pune baconul+ceapa+usturoiul+dafinul+cimbru si se calesc pentru 5 -7 minute,pana cand ceapa si baconul isi schimba culoarea .
Se pune carenea peste ele si se continua sa se prajeasca cca 7 minute .Se va pune Sherri si boabele de mustar si lingurita de dijon .Se lasa pana cand sherry sa carameliazat si boabele de mustar sau inparsiat peste tot ..
Se  ia  afara dafinul si cimbrul

Intre timp face painea toasted si pe urma se unge usor cu margarina .
se va asaeza frumos pe un platou si vom pune cu ajutorul unei linguri carenea de pui peste ele si vom orna cu patrunjel verde tocat marunt si deasupara se va pune cate o lingura de yaurt cremos pe fiecare toasts...

se serveste imediat

pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!