vineri, 4 iunie 2010

Frigarui De Pui pe Gril











Ingrediente
piept de pui dezosat (150-200 gr)
sare,piper si putin delikat
sos Worcestershire petru marinat pieptul depui  -5 ling -6 ling
2 ling.de dijon mustar
rosi cherry cca 6 buc
ciuperci champignon 6 buc
o cepa mica taiata feli mai late
ardel rosu ,verde si galben (eu am pus doar sosu) taiaiti cu cutitul feli grosute
si abem nevoie de betisoarele pentru frigaruie de inox sau lemn

Puiul se taie bucatele nu prea mari  si se va condimenta usor si se va pune isa se marineze cca 30 minute in sos Worcestershire
Pe urma se vor face frigarui dupa ordinea care doriti sa le asezati  :)
Se da grilul al incalzit si o sa spreiati putin cu unt sau ulei sa nu se prinde ca se rup si apoi o sa le asezati frumos si le lasati cca 15-20 minute la fcul mediu sa se rumeneasca atrentie nu ARSE  :) ...

Cand se servesc se vor da jos de pe frigaruie .Eu le-am servit cu cateva feliute de lebenita pentru ca imi palce combinatia :)

pofat buan !





2 comentarii:

  1. Mmm ce bune sunt frigaruile!! Si noua ne plac mult.
    Dar eu nu le bag la marinat deobicei. Am incercat o data si nu mi-a placut gustul, total schimbat. Am sa mai incerc intr-o zi oricum:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bianca poti sa le faci si simple dar depinde cu ce fel le marinezi :) iati ceva asemantor cu al meu

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!