avem nevoie de
salata verde cateva frunzulite
2 buc piept de pui taiat in buacti potrivite
o ceapa medie taiata feli subtiri
un castravete taiat marunt
sosuri penrtru marinat
putin ulei de olive pentru uns plita
Ingrediente pentru sos
balsamic glaze 2 ling
marinade Teriyaki 2 ling
maple crene syrup1 ling
caribbean jerk 2 lling
pentru marinat pieptul de pui
marinade pentru pui (de care doriti ) 2ling
caribben jerk 4 -5ling
sare si putin piper
se va pune puiul al marinat pentru 1 ora
Intre timp vom cali ceapa pe gril usor pana isi schimba culoarea in aurie sio vom mixa cu castravetele ..
Se da grilul la incalzit dupa car evom aseza pipetul de pui marinat si o sal lasam sa se prajesac putin .Pe uram ill vom lua si il vom taia fasii .Apoi il vom pune pe grilul cu plita si vom adauga sosul obtinut mai sus si vom adauga dijon mustart tip maoineza cam 4 -5 ling apoi le vom lasa asa cca 2 minute invartint usor .Acum vom obtine un pui cremos .Se va lua pe un platou si vom incepe sa-l asezam frumos pe frunza de salata inpreuna cu ceapa calita pe gril si castarvetele ...
Acesata este una dintre variantele pe care le fac ...pe curnad :::::
se serveste calda dar si rece
pofta buna
ohh...ce bine arata! Mi-ai facut asa o pofta!!
RăspundețiȘtergereArata asa de bine, mai ales poza aia unde e taiat.Immm, tare pofta mi-ai facut si mie.
RăspundețiȘtergereSa ai o zi frumoasa.
ce bun trebuie sa fie...imi place pieptul de pui, iar reteta ta e super.
RăspundețiȘtergereArata excelent,simplu si gustos...imi place
RăspundețiȘtergereBună, Anca! Îţi mulţumim pt. vizita şi comentariile pe Gulaş, sper să mai treci pe la noi!:)
RăspundețiȘtergereDe altfel...tare surprinsă am fost când mi s-a deschis blogul tău, deoarece avem acelaşi şablon.:) Dar eu am altă culoare la margine şi aşa pare total diferit.:) http://edithreceptjei.blogspot.com/
Ai reţete şi fotografii superbe.