Pentru Sos(marinara)
2 ling. de honey dijon mustar
o frunza de rosmarin
3 ling de otet balsamic
o jumate de zema de lamaie
sare si piper
4 ling de ulei de masline
2 catei de usturoi pisati
Toate se vor amesteca si on el se va marina puiul pana a doua zi sau cel putin 5 ore.
Avem de nevoie de 4 -6 picioare+coapse de puipe care le crestam cu cutitul ,doar putin .Pe care o sa le punem la marinat
50 ml de ulei
Adouazi (sau dupa cinci ore) o sa luam o tava incapatoare si o sa asezam puiul pe urma o sapunem jumate din sosul ramas si inca 50 ml de ulei si 50 ml de vin alb
Se acopera cu staniol si il dam la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit .Pe urma dam jos folia si mai lasam la cupor pan ase va foram o creasta rumena cca 20 minute
Se serveste cu garnitura (eu am preferat cea de cartofi piure )
pofat buna
I love this recipe! Your pictures are wonderful too!
RăspundețiȘtergereFoarte buna mancarica asta!!!!
RăspundețiȘtergerethk, u /multumesc :)
RăspundețiȘtergereimi ploua-n gura!si fotografiile sunt frumoase!
RăspundețiȘtergere