duminică, 16 mai 2010

Pulpe de Pui Marinate La cuptor










Pentru Sos(marinara)
2 ling. de honey dijon mustar
o frunza de rosmarin
3 ling de otet balsamic
o jumate de zema de lamaie
sare si piper
4 ling de ulei de masline
2 catei de usturoi pisati

Toate se vor amesteca si on el se va marina puiul pana a doua zi sau cel putin 5 ore.
Avem de nevoie de 4 -6 picioare+coapse  de puipe care le crestam cu cutitul ,doar  putin  .Pe care o sa le punem la marinat
50 ml de ulei
Adouazi (sau dupa cinci ore) o sa luam o tava incapatoare si o sa asezam puiul pe urma  o sapunem jumate din sosul ramas si inca 50 ml de ulei si 50 ml de vin alb
Se acopera cu staniol si il dam la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit .Pe urma dam jos folia si mai lasam la cupor pan ase va foram o creasta rumena cca 20 minute

Se serveste cu garnitura (eu am preferat cea de cartofi piure )



pofat buna

4 comentarii:

VA MULTUMESC!!!