Ingrediente
-500gr antricot vita,
morcovi 300gr,
telina,200gr,
2 cepe,
2 ardei
,fasole verde 200gr,
mazare,200gr,cine doreste
varza 200gr,
2 cartofi
.pasta de tomate 300gr,
ulei ,sare si piper
Se curata zarzavatu si se taie cubulete(ceapa morcovii ardeii telina cartofii)se pun la calit intr-o oala cu putin ulei sare si piper.Dupa se s-au calit se adauga cca 4 l supa de oase,pe care am strecurato.
Cand a dat un clocot de pune fasolea,mazarea,varza (eu nu am avut si nu am pus )iar ultima data cartofii.Lasam la fiert cca 40 min la foc domol.Dupa se s-au fiert legumele se adauga pasta de tomate,sarea si piperul(dupa gust).Cand sa fiert carnea se taie cubulete si se pune in ciorba doar cand o servim.
Cine doreste poate s apuna smantana in farfurie
Se serveste cu ardel iute
pofta buna
E TRAZNEASCA SAU TARANEASCA!
RăspundețiȘtergereOricum ciorba de vacuta e buna!Numai daca te uiti la poze si i-ti lasa gura apa !Pofta Buna!
Virginia
vai acum merg sa schimb scuze :) se mai intampla
RăspundețiȘtergeremersi ca mi-ai zis te pup
asta-i preferata sotului meu! la mine legumele variaza, depinde ce am in frigider, conopida, zucchini, boabe de soia... uneori mai pun si ceva paste marunte, dar metoda e aceeasi. delicioasa!
RăspundețiȘtergereArata soft ciorba ta Ancuta.Pupici draga mea prietena din departare.
RăspundețiȘtergeremultumesc feteleor ,
RăspundețiȘtergereva inbratisez cu drag :)