duminică, 13 iunie 2010

Ciorba Taraneasca de Vacuta





















Ingrediente

-500gr antricot vita,
morcovi 300gr,
telina,200gr,
2 cepe,
2 ardei
,fasole verde 200gr,
mazare,200gr,cine doreste
varza 200gr,
2 cartofi
.pasta de tomate 300gr, 
ulei ,sare si piper

Se va pune carnea de vita cu oasele la fiert cca o ora si jumate ....
Se curata zarzavatu si se taie cubulete(ceapa morcovii ardeii telina cartofii)se pun la calit intr-o oala cu putin ulei sare si piper.Dupa se s-au calit se adauga cca 4 l supa de oase,pe care am strecurato.

Cand a dat un clocot de pune fasolea,mazarea,varza (eu nu am avut si nu am pus )iar ultima data cartofii.Lasam la fiert cca 40 min la foc domol.Dupa se s-au fiert legumele se adauga pasta de tomate,sarea si piperul(dupa gust).Cand sa fiert carnea se taie cubulete si se pune in ciorba doar cand o servim.
Cine doreste poate s apuna smantana in farfurie 


Se serveste cu ardel iute 


pofta buna 

5 comentarii:

  1. E TRAZNEASCA SAU TARANEASCA!
    Oricum ciorba de vacuta e buna!Numai daca te uiti la poze si i-ti lasa gura apa !Pofta Buna!
    Virginia

    RăspundețiȘtergere
  2. vai acum merg sa schimb scuze :) se mai intampla
    mersi ca mi-ai zis te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. asta-i preferata sotului meu! la mine legumele variaza, depinde ce am in frigider, conopida, zucchini, boabe de soia... uneori mai pun si ceva paste marunte, dar metoda e aceeasi. delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata soft ciorba ta Ancuta.Pupici draga mea prietena din departare.

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc feteleor ,
    va inbratisez cu drag :)

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!