vineri, 19 februarie 2010

Tocanita de pui cu ceapa










O reta gustoasa de la mama soacra :) si simpla

Ingrediente

O cepa mare sau doua mai mici
50 ml de ulei
sare ,piper si boia dulce
un pui intreg taiat ,spalat si portionat
sau pulpe,pipet sau aripi de pui in cazul meu eu am folosit un pui mai mic si aripioare extra :)

Puneti uleiul in cratita si puneti ceapa sa se caleasca pentru 5 minute .Pe urma adaugati puiul portionat si se sareaza si pipereaza si se lasa sub capac sa fiarba cca 30 minute .Pe urma o sa punem o lingurita de boia si se mai lasa 10 -15 minute sa mai fiarba,pana va iesi un sos mai gros
Cand este gata se lasa sa stea pentru 30 minute.
Se va servi cu garnitura de cartofi piure si salata de care doriti :)

pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

VA MULTUMESC!!!