miercuri, 30 iunie 2010

Beef Stroganoff






Ingrediente

ulei
350gr-500 gr de carne de vita sau vitel
o ceapa mare ,taiata fasii
3 linguri de mustar dijon( sau honey dijon )
un varf de sare
200 gr de ciuperci taiate (cine doreste )
150 de ml de vin alb demidulce sau marsalla
200 gr de frisca lichida + 4 linguri de samtana
Paste sau cartofi pentru servit ...

Se taie carnea cubulete ,pe urma vom pune uleiul la incins si se va pune ceapa ,se lasa 2 minute apoi se va  pune carnea .Se lasa sa se caleasaca usor ,pe urma se va pune vinul si sa lasa pana se evapora pe urma adaugam ciupercile
Se lasa sa se caleasca inca 5-7 minute,inpreuna .Dupa ce sau calit toate se va pune dijonul mustar si frisca se lasa asa pana va scadea de jumate apoi la urma se pune smantana ...Se mai lasa inca 5 minte apoi se ia de pe foc .

Se serveste imediat cu paste sau garnitura de cartofi (eu am servit cu cartofi in loc de paste )

Pofta buna !

Un comentariu:

VA MULTUMESC!!!