Ingrediente
4-5 linguri de ulei + 2 de unt
4 bucati de pipet de pui taiate in doua fiecare in parte
250 gr de ciuperci
o ceapa mare tiata fasii
un can de rosii taiate cu zeama cu tot
anghinare marinata in can (artichoke )
sos iute o lingura,sare si piper
200 ml de supa de pui sau vita
Piept de pui dezosat
Se taie pieptul de pui se condimenteaza .Pe urma se va prajii pe ambele parti pana se rumeneste.Cand este gata s eva pune intr-un platou
In cartita in care am prajit pipetul de pui se va cali cepa cu ciupercile inpreuna pana cand ceapa isi schimba culoarea si se inmoaie .Se adauga rosiile si anginarea (artichokul) si sosul iute+supa de vita sau pui.Se lasa 5 minute apoi piptul de pui se va transfera inapoi in tigaie.Se acopera si se la sasa fiarba cca 35 d eminute pana cand se va lega si se ingroasa sosul putin .
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
VA MULTUMESC!!!