marți, 27 iulie 2010

Chocolate Raspberry Pavlova ...


Ingrediente

Pentru baltul de spuma
 6 albusuri
150 gr de zahar fin
3 linguri de cacao
o lingura de balsmic vineger(glaze )
100 gr de ciocolata negra tocata marunt

Pentru ornat '

frisca batuta sau gata pregatita pe care se lasa o ora la temp.camerei
4 cutiute de zmeura
cioolata care se va razui deasupra peste zmeura

Se va bate albusurile spuma cu zaharul care il punem tot cate putin pana il terminam.Peste ea se va pune cacao +ciocolata tocata marunt +balsmic vineger.se vor amesteca fff usor cu o lingura de lemn Apoi se va aseza intr-o forma rotunda potrivita tapetata cu hartie de copt .Se da la cuptor cca 40-45 minte la 180 C-200 C (300 F)
Cans se vde ca face o crusta pe margine inseamna ca e aproape gata ...

Se lasa sa se raceasca in cuptor cu usa deschisa ,apoi se scoate afara si se mai las sa se raceasca colpect ,Se va pune prisca peste de doua -trei degete si se va orna cu zmeura sau ce doriti

E ffff delicioasa si usor de  facut si nu cere muuuult timp :)
Am facut-o pentru copilasi si musafiri ...

pofat buna !

3 comentarii:

  1. Pavlova e unul dintre deserturile mele preferate. Cu ciocolata cred ca e si mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Moammma ce buna trebuie sa fie.Ciocolata+ zmeura, super bun.
    O zi frumoasa sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata bine..mnea..mnea tare tre sa fie gustos!

    RăspundețiȘtergere

VA MULTUMESC!!!